FÖR FÖRETAG

Sätt en fjäder i hatten som Kultursponsor till ”Älskade Olle!” på Österlen

Passar det ert företag att få en stark känsla av att gynna kulturen på Österlen i allmänhet och Olle Adolphsons vistradition och kulturarv i synnerhet? Då är ni välkomna som Kultursponsor till kulturprojektet ”Älskade Olle!”. För varje enskilt evenemang finns även specifika Företagspaket där ert företag får extra uppmärksamhet i ett positivt sammanhang inkl. förmånspaket med entrébiljetter. Ert företag exponeras och omtalas i den populär region som Österlen är.

Välj helheten och bli
Kulturguldsponsor

Som tongivande sponsor för kulturprojektet ”Älskade Olle!” är ert utbyte att synas och att bli omtalad som Kulturguldsponsor i flera sammanhang i kulturprojektet "Älskade Olle" och om ni önskar i er egen kommunikation. Ni får deltaga i alla Älskade Olle-evenemang genom exponering och entrébiljetter. Som Kulturguldsponsor får ni Företagspaket för varje enstaka evenemang. Dessutom får ni ett exklusivt artistframträdande årligen med Olle Adolphsons visor och berättelser på ert företag i valt sammanhang.

Eller enstaka evenemang som Kultursponsor

Ni medverkar på enskild aktivitet, såsom en konsert, vandring eller utställning,blir omtalad med möjlighet till exponering och deltagande, inklusive entrébiljetter. För dig som företag en möjlighet att finnas med i ett publikt och positivt sammanhang på Österlen.

Eller köp Företagspaket för enstaka evenemang

Se information om Företagspaket evenemang under respektive evenemang. Det är inte något
sponsorpaket utan ett erbjudande om en uppgradering för förbeställda grupper med era anställda eller kunder om minst 6 personer.

Välkommen för ett kreativt samtal, detaljförslag och priser.
Börje Bengtsson, Fähund Evenemang AB borje@fahundevenemang.se
Tfn 0702-75 77 66

footer_trubadur2-2